Cursus inhoud
Welkom !
0/1
Brioche Trui Inez 2
Over les

Voordat je start…kijk eerst de video van de presentatie van de trui .

Probeer verschillende garens uit en kies dat garen dat het beste de techniek laat uitkomen. De trui is een klein beetje oversized, maar je kunt hem geheel naar eigen wens aanpassen, in lengte en breedte.

Het is heel belangrijk dat je jezelf in al je enthousiasme niet voorbij loopt , want een foutje is zo gemaakt. In feite is dit een heel gemakkelijk patroon, een telfoutje is echter zo gemaakt, of je haakt eventjes iets strakker dan normaal, en dan sluipen er allerlei ergernissen in. Daarom let goed op het patroon en wat er in de tutorials verteld wordt.

We maken eerst een proeflapje van 10 bij 10 cm.

Deze cursus omvat vele video’s die je compleet begeleiden van de eerste stap tot de allerlaatste. En natuurlijk ook een gedetailleerde beschrijving hoe je de noodzakelijke berekeningen kunt maken voor jouw maten.

Om toegang tot de cursus te krijgen koop je de cursus. Deze blijft voor altijd tot je beschikking en bekijk je zo vaak als je wil en waar je wil, alles op je eigen tempo. Als je vragen hebt of alsnog hulp nodig hebt bij de cursus, dan kun je terecht in onze online Community.

We haken verticaal en in de lengte. Ons voorbeeld is gehaakt met Stenli Merino Tweed 50 gr/ 85 mtr in maat XXL en op haaknaald 6 mmLe