Kabel/brioche trui Linnea

Categorieën: Haken
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

In deze cursus passen we het haken verkorte rijen toe in een kabel truiontwerp.

Met behulp van simpele berekeningen gebaseerd op je eigen maten – of op maten van familie/vrienden/kennissen – kun je deze prachtige kabel trui haken.

De trui kun je met elk garen haken, mits geschikt voor haaknaald 5 a 6 mm.

Linnea heeft een boel fijne uitdagingen, precies wat ik graag heb bij een haakproject.  De kabel heeft een stoere gebreide look, maar vergis je niet, het is echt gehaakt ! Aan het voorpand haken we dit motief precies in het midden. De rest van de trui is gehaakt in simpele halve stokjes …..maar ook deze op een aparte manier verwerkt.

Deze cursus omvat vele video’s die je compleet begeleiden van de eerste stap tot de allerlaatste. En natuurlijk ook een gedetailleerde beschrijving hoe je de noodzakelijke berekeningen kunt maken voor jouw maten ( of andere maten)

Om toegang tot de cursus te krijgen koop je de cursus. Deze blijft voor tot je beschikking en bekijk je zo vaak als je wil en waar je wil, alles op je eigen tempo. Echter als je account 4 maanden niet actief is, dan wordt alles verwijderd.

Als je vragen hebt of alsnog hulp nodig hebt bij de cursus, dan kun je terecht in onze online Community.

Voor abonnees van Creatief met Haken is deze cursus gratis met de kortingscode in het besloten Ledengedeelte op hun website.

Deze trui is gehaakt met een Merino Mix 50% Merino, 50% acryl. Het zijn bolletjes van 50 gr en hebben een looplengte van 115 mtr. Wil je dus met eigen garens haken dan heb je garen nodig met ongeveer dezelfde looplengte

Ik probeer een soort van richtlijn te geven. Deze is gebaseerd op de gekozen lengte ( 76 cm) en gebruik van garen 50gr/115 mtr in combinatie met haaknaald 5 a 6 mm. En uiteraard gebaseerd op de haakhand van de testers.

  • Maat S – 16 bollen
  • Maat M – 18 bollen
  • Maat L – 20 bollen
  • Maat XL – 23 bollen
  • Maat XXL – 25 bollen

 

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Welkom
  • Copyright en auteursrecht

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4