Paas Deco

Categorieën: Haken
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Wat leuk dat je ons Paas Project gevonden hebt. Deze keer een bijzondere Mandala in omgekeerde vorm 😉 Waarom je echt moet deelnemen aan dit project:

  1. Leuk en creatief: Haken kan een leuke en ontspannende hobby zijn en het stelt je in staat om je creativiteit te uiten door het maken van mooie en unieke projecten. Met Pasen in aantocht is het de perfecte tijd om schattige en kleurrijke decoraties te maken om de vakantie te vieren.
  2. Leer een nieuwe vaardigheid: Als je nieuw bent in haken, kan deelnemen aan een paas-haakproject een geweldige kans zijn om een nieuwe vaardigheid te leren. Je kunt begeleiding en ondersteuning krijgen van anderen via de Q & A sectie en nieuwe technieken leren die je kunt gebruiken voor toekomstige projecten.
  3. Sociaal contact: Deelnemen aan een paas-haakproject kan ook een geweldige manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten die jouw interesses delen. Je hebt de kans om in contact te komen met anderen die van haken houden en vriendschappen op te bouwen met mensen die jouw passie delen.
  4. Betekenisvolle decoraties: Paasdecoraties kunnen bijzonder betekenisvol zijn, omdat ze wedergeboorte, vernieuwing en nieuwe beginnen kunnen symboliseren. Het creëren van je eigen paasdecoraties kan een persoonlijk tintje toevoegen aan jouw vakantie vieringen en ze nog specialer maken.
  5. Kado: Als je paasdecoraties maakt voor een goed doel of een gemeenschapsactiviteit, kan deelnemen aan een haakproject een geweldige manier zijn om iets terug te geven aan jouw gemeenschap. Jouw inspanningen kunnen anderen vreugde brengen en je zult je goed voelen wetende dat je een verschil maakt. Samenvattend kan deelnemen aan een paas-haakproject een leuke, creatieve en betekenisvolle ervaring zijn die je in staat stelt om nieuwe vaardigheden te leren, contact te leggen met anderen en iets terug te geven aan jouw gemeenschap.

Je kunt de informatie in de sectie ” Welkom ” al lezen om goed geïnformeerd te zijn. De volgende lessen vanaf Hoofdstuk 2 komen volgens een vast schema vanzelf online, startend op Vrijdag 17 maart . Het gaat dus niet sneller of langzamer zo je wil. Dit project blijft beschikbaar incl. de support-video’s.

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Welkom
  • Haak benodigdheden
    00:00

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 4

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.