Woonkussen Alize Puffy More

Categorieën: Haken
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Alize Puffy More is een lus-garen, ook bekend als een loop-garen. Dit betekent dat het garen bestaat uit een reeks lussen in plaats van traditionele draadvormige vezels. Dit geeft het garen die unieke textuur en volume. Lusgaren is uitermate geschikt voor snelle projecten omdat je met je handen kunt breien of haken zonder dat je naalden nodig hebt.

Het feit dat Alize Puffy More een lusgaren is, maakt het nog aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar gemakkelijke en snelle brei- en haakprojecten. Het is een geweldige keuze voor beginners en ervaren ambachtslieden die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends om mee te werken.

Dus, als je op zoek bent naar een leuk en interessant garen om mee te breien of haken, overweeg dan zeker Alize Puffy More met zijn lusgarenstructuur. Het zal je creatieve projecten naar een geheel nieuw niveau tillen!

We starten met deze online cursus op 19 oktober as. Je hebt voor dit project 4 bollen Puffy More nodig,  en een vulkussen van 50 x 50 cm.  Voor de voorkant gebruik je 2 bollen en ook voor de achterkant. Je kunt echter de achterkant ook in een uni-kleur met Puffy Fine maken als je dat wil.

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom !

  • Materiaallijst
  • Copyright / Auteursrecht

Aan de slag !

Deel 2 van het kussen

Afwerking