Zomertrui Ariane

Categorieën: Haken
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

In deze cursus passen we halve vasten en verlengde vasten toe in een Zomertrui ontwerp.

Met behulp van simpele berekeningen gebaseerd op je eigen maten – of op maten van familie/vrienden/kennissen – kun je deze mooie zomertrui haken.

De trui kun je met elk garen haken, juist omdat je eerst een proeflapje maakt en vandaar uit je berekeningen op je eigen maten.

Ariane is FUN en heeft een boel nieuwe  uitdagingen. Zo leer met verlengde vasten te werken .

Het is een recht ontwerp, zonder lastige mouwen en eenvoudige halslijn. Het voorpand komt in 2 delen en die haken we later aan elkaar. Haak je ze niet aan elkaar dan heb je een prachtig vest !

Deze cursus omvat support video’s die je leert hoe je het motief moet haken. En natuurlijk ook een  beschrijving hoe je de noodzakelijke berekeningen kunt maken voor jouw maten ( of andere maten). Weet je eenmaal hoe je de motieven kunt haken en je hebt je maten, dan kun je zelfstandig met alles verder.

Om toegang tot de cursus te krijgen koop je de cursus. Deze bekijk je zo vaak als je wil en waar je wil, alles op je eigen tempo. Als je vragen hebt of alsnog hulp nodig hebt bij de cursus, dan kun je terecht in onze  Q+A bij de Cursus.

De lessen komen vanzelf online volgens een door ons vastgesteld schema. Het gaat dus niet sneller of langzamer zo je wil.

Zomertrui Adriana is gehaakt in Cairo, 100% gekamd Egyptisch katoen en dubbeldraads. Dit zorgt voor een leuk effect !. De bollen komen in 100 gram met een looplengte van 380 meter.

 

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Welkom en informatie
  • Benodigde materialen
    02:03

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4