Brioche Vest Elsa

Categorieën: Haken
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

In deze cursus passen we het haken van verkorte rijen toe in een Vest.

Met behulp van simpele berekeningen gebaseerd op je eigen maten – of op maten van familie/vrienden/kennissen – kun je prachtige vest met Tulpenmotief in de mouwen haken.

Het vest kun je met elk garen haken, mits geschikt voor haaknaald 6 mm.

Elsa heeft een boel fijne uitdagingen, precies wat ik graag heb bij een haakproject.  Het vest heeft een prachtige gebreide look, maar vergis je niet, het is echt gehaakt ! In de mouwen haken we een tulpen motief precies passend bij jou maat gebaseerd op jouw berekeningen.

Deze cursus omvat vele video’s die je compleet begeleiden van de eerste stap tot de allerlaatste. En natuurlijk ook een gedetailleerde beschrijving hoe je de noodzakelijke berekeningen kunt maken voor jouw maten ( of andere maten)

Om toegang tot de cursus te krijgen meldt je je aan bij de cursus. Deze bekijk je zo vaak als je wil en waar je wil, alles op je eigen tempo. Als je vragen hebt of alsnog hulp nodig hebt bij de cursus, dan kun je terecht in Q +A sectie bij de cursus.

Het vest op de foto is gehaakt met een 50% Merino/ 50% Acryl en lijkt op IJslandse wol ( Lettlopi). In de tutorials behorend bij deze cursus is Katia Concept Cotton Merino gebruikt.

De lessen komen via een vastgesteld schema online tellend vanaf het moment dat je start met de cursus.

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Welkom
  • Copyright en auteursrecht

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4