Brioche Kabel trui Winona

Categorieën: Haken
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

In deze cursus passen we het haken van verkorte rijen toe in een trui.

Met behulp van simpele berekeningen gebaseerd op je eigen maten – of op maten van familie/vrienden/kennissen – kun je deze prachtige trui met Kabelmotief haken.

Deze trui kun je met elk garen haken, mits geschikt voor haaknaald 5 -6 mm. Wij adviseren je wel om een merino, alpaca of een blend te nemen.

Winona heeft een boel fijne uitdagingen, precies wat ik graag heb bij een haakproject.  De trui heeft een prachtige gebreide look, maar vergis je niet, het is echt gehaakt ! In het voorpand haken we een kabel motief precies passend bij jou maat gebaseerd op jouw berekeningen.

Deze cursus omvat vele video’s die je compleet begeleiden van de eerste stap tot de allerlaatste. En natuurlijk ook een gedetailleerde beschrijving hoe je de noodzakelijke berekeningen kunt maken voor jouw maten ( of andere maten)

Om toegang tot de cursus te krijgen meldt je je aan bij de cursus. Deze bekijk je zo vaak als je wil en waar je wil, alles op je eigen tempo. Als je vragen hebt of alsnog hulp nodig hebt bij de cursus, dan kun je terecht in Q +A sectie bij de cursus.

Het trui op de foto is gehaakt met Alize Royal Alpaca een blend van 30 % alpaca, 15 % wol en 55% acryl en komt in bollen van 100 gr en 250 mtr looplengte.  In de tutorials behorend bij deze cursus is hetzelfde garen gebruikt in kleur 618.

De lessen komen via een vastgesteld schema online tellend vanaf het moment dat je start met de cursus. Dit gaat dus niet naar wens sneller of langszamer.

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Welkom
  • Copyright en auteursrecht

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 4